Laadukkaat verkkosivut yrityksille

Laadukkaat verkkosivut yrityksille

Delanet toteuttaa laadukkaita, nykyaikaisia verkkosivuja laadusta tinkimättä, hyvinkin kilpailukykyisin hinnoin. Tämän mahdollistaa minimaalinen, yhden hengen organisaatio, tasokkaat yhteistyökumppanit ja yli 15 vuoden kokemus.

Yrityksen verkkosivut Oulu

Sinulle räätälöity

Jokainen Delanetin rakentama sivusto on aidosti uniikki. Sivusto suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja hiotaan alusta alkaen tarpeita vastaavaksi ja odotuksia ylittäväksi!

Nykyaikainen toteutus

Sivuston ulkoasu ja siinä käytetyt teknologiat edustavat tätä päivää. Sivusto testataan huolellisesti kaikilla tärkeimmillä internet-selaimilla ja laitteilla.

Etsitkö teknistä toteuttajaa sivuille?

Onko uuden sivustosi ulkoasu jo valmiina tai muualla tuotettu, ja tarvitset nyt ammattilaista toteuttamaan tästä ulkoasusta valmiin sivuston? Tämäkin onnistuu! Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi niin hoidetaan asia kuntoon.

Webhotelli ja verkkotunnus

Sivustoja varten tarvitaan webhotelli sekä verkkotunnus (domain). Mikäli näitä ei vielä ole hankittuna, tai haluat vaihtaa nykyisen palveluntarjoajanne parempaan, Delanet voi hoitaa järjestelyt puolestanne! Delanet suosittelee sivustosi webhotelliksi erinomaista hinta-/laatusuhdetta tarjoavaa Zoneria (Zoner Oy).

Zoner - Webhotelli + Oma verkkotunnus
Responsiiviset verkkosivut yrityksille edullisesti

Verkkosivut, jotka tuovat Sinulle myyntiä

Kaupallisen verkkosivuston tärkein tehtävä on myydä. Tuottaa voittoa. Takavuosien ns. "käyntikorttisivustot" ovat historiaa. Nykyaikaiset kaupalliset sivustot toteutetaan mahdollisimman tehokkaiksi myynnin välineiksi. Delanet rakentaa sivustoja, jotka tuottavat Sinulle suoraa myyntiä.

Verkkosivut, jotka mukautuvat kaikkiin laitteisiin

Verkkosivuja selataan nykyään yhä enemmän erilaisilla mobiililaitteilla. Laitteiden ja näyttökokojen kirjo on nykyään todella laaja, ja on tärkeää, että sivuston käytettävyys pysyy hyvänä niin pöytätietokoneilla, tableteilla, kuin älypuhelimillakin.

Delanetin toteuttamat verkkosivut ovat lähtökohtaisesti responsiivisia. Tämä tarkoittaa sitä, että sivusto skaalautuu eri laitteille ja näytöille automaattisesti ilman hankalaa vaakasuuntaista vierittämistä. Tällöin sivustosta ei tarvita myöskään erillistä mobiiliversiota.

Esimerkkitoteutuksia

Esimerkkejä Delanetin toteuttamista sivustoista löydät Referenssit-sivulta.

Katso referenssejä » Ota yhteyttä »

Sivuston päivittäminen ja ylläpito

Verkkosivujen päivittäminen tulee ajankohtaiseksi ennemmin tai myöhemmin. Lähtökohtaisesti Delanet toteuttaa sivustot aina WordPress-julkaisujärjestelmälle. Delanetin sivustototeutuksissa paitsi itse sivusto, myös WordPress-hallintakäyttöliittymä räätälöidään aina kunkin asiakkaan ja sivuston tarpeiden mukaan. Valmiita WordPress-teemoja ei käytetä, eikä niihin tarvitsekaan tyytyä.

WordPress

WordPress ilmainen, avoimeen lähdekoodiin perustuva, maailman suosituin sisällönhallintaohjelmisto. Käyttöliittymä on hiottu kirjoittamista ja sisällön tuottamista varten. Kuvien ja liitteiden hallinta on helppoa.

WordPress-näkymä

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Katso referenssejä Ota yhteyttä