Jätehuolto Nuojua Oy

Jätehuolto Nuojua Oy on ympäristöhuollon moniosaaja Oulun alueella. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. jäte- ja viemärihuoltopalvelut, suurtehoimurointi-/puhalluspalvelut, ja vaihtolavapalvelut. Yrityksen toiminta alkoi vuonna jo 1938. Tällä hetkellä yritys työllistää 20 henkilöä kalustomäärän ollessa 16 kuorma-autoa laitteistoineen. Yrityksen toimintaperiaatteeseen kuuluu perinteikäs, laadukas työ, tyytyväiset asiakkaat ja paikallisuus.

Yrityksen verkkosivuista haluttiin aiempaa selkeämmät, helppokäyttöisemmät, ja helposti päivitettävät. Delanet vastasi tarpeisiin toteuttamalla kokonaan uuden, responsiivisen verkkosivuston. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmälle. Sivuston päivittäminen on tehty asiakkaalle helpoksi ja yksinkertaiseksi. Lisäksi sivusto on rakennettu hakunoneystävällisiksi.

Vieraile sivustolla:

Vieraile sivustolla:

www.jatehuolto-nuojua.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivuston visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta. Logo uudistettiin samalla kolmannen osapuolen toimesta.

 • Tekninen toteutus

  Sivuston tekninen toteutus kokonaisuudessaan. Käytettyjä teknologoita mm. WordPress, HTML5, CSS3, jQuery.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Järjestelmä räätälöitiin mahdollisimman helpoksi käyttää juuri kyeistä sivustoa varten. Kaikki sivuston sisältö kuvineen on helposti asiakkaan päivitettävissä ja laanennettavissa.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Hakukoneystävällinen toteutus

  Sivusto on suunniteltu näkymään ja löytymään tehokkaasti hakukoneissa.

 • Ajankohta

  Projekti valmistui syyskuussa 2016.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.