Delanet uudisti Kailatec Oy Verkkokaupan

Kailatec Oy Verkkokauppauudistus

Kailatec Oy Verkkokauppa

Kailatec Oy:n aiempi verkkokauppa (2006-2019) oli kokonaisuudessaan Delanetin toteuttama. Yli vuosikymmenen ajan palvelleen verkkokaupan tekniikka ja laajennettavuus saavutti kuitenkin rajansa, jolloin syntyi päätös lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaisuudessaan uutta verkkokauppaa.

Täysimittainen verkkokauppauudistus oli varsin massiivinen projekti, jonka kesto varsinaisen kehitysvaiheen osalta oli noin vuoden päivät (kevät 2018 – kevät 2019).

Uusi verkkokauppa päätettiin rakentaa WordPress-järjestelmän päälle. Tämä ratkaisu alustana mahdollistaa helpon laajennettavuuden, aktiivisen yhteisöllisen kehitystyön, laadukkaita lisäosia, hallintanäkymän rakennuspalikoita ym. kehitystyötä helpottavia ratkaisuja, jolloin pyörää ei tarvinnut keksiä aivan kokonaan uudelleen. Kuitenkin: kaikki varsinaiset verkkokauppatoiminnallisuudet on koodattu itse. Kailatec-Verkkokauppa on toteutukseltaan täysin räätälityönä Kailatec Oy:n tarpeisiin rakennettu. Valmiita WordPress-verkkokauppa-alustoja kuten WooCommerce ei siis ole käytetty eikä niihin ole tyydytty, ja tämä selittääkin valtaisan työmäärän.

Uusi Verkkokauppa on suunniteltu selkeys ja helppokäyttöisyys edellä. Tuotevalikoimaa tullaan jatkossa kasvattamaan runsaasti, joten suunnittelussa on otettu huomioon skaalautuvuus ja ylläpidettävyyden helppous. Verkkokaupan kehitystyö ei suinkaan pysähdy tähän, vaan sitä tullaan kehittämään ja laajentamaan pitkälle tulevaisuuteen tiiviissä yhteistyössä Kailatec Oy:n kanssa.

Vieraile sivustolla:

kauppa.kailatec.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi Verkkokaupan visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Tekninen toteutus

  Tekninen toteutus kokonaisuudessaan, täysin räätälöidyin verkkokauppatoiminnallisuuksin (ei valmiita verkkokauppa-alustoja)

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Verkkokauppa rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, mutta varsinainen verkkokauppateema on täysin omaa käsialaa.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille.

 • Hakukoneoptimointi

  Verkkokaupan hakukoneoptimointiin on panostettu, ja se on rakennettu mahdollisimman automatisoiduksi esimerkiksi tuotesivujen osalta.

 • Hakukonemainonta

  Delanet toteuttaa Kailatec Oy:lle Google Ads-hakukonemainontaa kokonaisvaltaisesti

 • Ajankohta

  Uudistettu Verkkokauppa julkaistiin huhtikuussa 2019. Verkkokauppaa on kehitetty ja kehitetään edelleen aktiivisesti.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.