Case-esimerkki Kiviharjun Sora Oy

Kiviharjun Sora Oy

Kiviharjun Sora Oy

Kiviharjun Sora Oy on Ylikiimingissä sijaitseva perheyritys, joka on perustettu vuonna 1990. Yrityksen kilpailuvaltteina ovat vankka ammattitaito, luotettavuus sekä nopeat toimitukset. Kiviharjun Sora Oy palvelee joustavasti kaikissa maa-aineksiin ja niiden kuljetuksiin liittyvissä asioissa.

Yrityksen kotisivut haluttiin uudistaa kokonaan. Tavoitteina oli selkeys ja helppokäyttöisyys. Sivuston päivittämistä varten se rakennettiin helppokäyttöisen WordPress-julkaisujärjestelmän päälle.

Delanet suunnitteli ja toteutti Kiviharjun Sora Oy:lle responsiivisen sivuston, jossa yrityksen toimintaa, palveluja ja kalustoa esitellään selkeästi ja ytimekkäästi.

Vieraile sivustolla:

www.kiviharjunsora.fi

Jaa tämä sivu:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivuston visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Logosuunnittelusta vastasi yhteistyökumppani.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivustolle otetttiin käyttöön WordPress-julkaisujärjestelmä. Järjestelmä räätälöitiin mahdollisimman helpoksi käyttää juuri kyeistä sivustoa varten. Kaikki sivuston sisältö kuvineen on helposti asiakkaan päivitettävissä.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Ajankohta

  Projekti valmistui huhtikuussa 2015.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.