Lapkaara

Lapkaara

Lapkaara on vuonna 1998 toimintansa aloittanut, Oulun Jäälissä toimiva nykyaikainen ja ammattitaitoinen autokorjaamo.  Lokakuussa 2016 tapahtuneen omistajanvaihdoksen myötä yrityksen ilmettä ja verkkosivuja haluttiin uudistaa ja nykyaikaistaa.

Tavoitteina oli selkeä, konstailematon visuaalinen ulkoasu ja nykyaikainen One Page -tyyppinen sivurakenne. Sivujen päivittäminen haluttiin saada mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Delanet suunnitteli ja toteutti Lapkaaralle täysin uuden responsiivisen verkkosivuston, joka toimii sulavasti kaikilla laitteilla. Sivut käyttävät räätälöityä WordPress-julkaisujärjestelmää, jonka avulla asiakas voi päivittää sivuja kaikilta osin itse helposti ja vaivattomasti.

Tammikuussa 2018 yrityksen toiminta laajentui myös fiksaamotoiminnan puolelle, jolloin myös sivusto jakautui erillisiksi autokorjaamo ja -fiksaamosivustoiksi.

Loppuvuonna 2018 Lapkaaran palveluvalikoima laajentui edelleen, jolloin entinen Katsastus Kiiminki sulautui osaksi Lapkaaraa. Sivusto laajennettiin kolmeksi erilliseksi alasivustoksi

Keväällä 2019 palveluvalikoimaan lisättiin myös veneiden fiksauspalvelut, jolloin sivustoa laajennettiin jälleen: kokonaisuus käsittää nyt neljä alasivustoa (autokorjaamo, fiksaamo, venefiksaamo, ja katsastus)

Vieraile sivustolla:

www.lapkaara.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivustojen visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Tekninen toteutus

  Kokonaisuus käsittää neljä erillistä WordPress-alasivustoa, joiden tekninen toteutus on Delanetin toteuttamat. Käytettyjä teknologoita mm. WordPress, HTML5, CSS3, jQuery.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivustot rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Järjestelmä räätälöitiin mahdollisimman helpoksi käyttää juuri kyseistä sivustoa varten. Kaikki sivustojen sisältö kuvineen on helposti asiakkaan päivitettävissä ja laanennettavissa.

 • Responsiivinen design

  Sivustot mukautuvat automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Hakukoneystävällinen toteutus

  Sivustot ovat suunniteltu näkymään ja löytymään tehokkaasti hakukoneissa.

 • Ajankohta

  Sivuston ensimmäinen vaihe valmistui marraskuussa 2016. Myöhemmin sivustoa on laajettettu useaan otteeseen yrityksen toiminnan laajentuessa.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.