Autokorjaamo Lapkaaralle toteutettiin omistajanvaihdoksen myötä täysin uusittu WordPress-pohjainen verkkosivusto. Lue lisää!

Lapkaara

Lapkaara

Lapkaara on vuonna 1998 toimintansa aloittanut, Oulun Jäälissä toimiva nykyaikainen ja ammattitaitoinen autokorjaamo.  Lokakuussa 2016 tapahtuneen omistajanvaihdoksen myötä yrityksen ilmettä ja verkkosivuja haluttiin uudistaa ja nykyaikaistaa.

Tavoitteina oli selkeä, konstailematon visuaalinen ulkoasu ja nykyaikainen One Page -tyyppinen sivurakenne. Sivujen päivittäminen haluttiin saada mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Delanet suunnitteli ja toteutti Lapkaaralle täysin uuden responsiivisen verkkosivuston, joka toimii sulavasti kaikilla laitteilla. Sivut käyttävät räätälöityä WordPress-julkaisujärjestelmää, jonka avulla asiakas voi päivittää sivuja kaikilta osin itse helposti ja vaivattomasti.

Erikoisuutena sivustolle otettiin käyttöön Chat-toiminto, jonka avulla Lapkaaran asiakaspalvelu on sivuston vierailijoiden helposti tavoitettavissa. Asiakaspalvelun ollessa paikalla (Online-tila) keskustelu on reaaliaikaista. Offline-tilassa palvelu toimii tavallisena sähköpostia käyttävänä yhteydenottolomakkeena.

Tammikuussa 2018 yrityksen toiminta laajentui myös fiksaamotoiminnan puolelle, jolloin myös sivusto jakautui erillisiksi autokorjaamo ja -fiksaamosivustoiksi.

Vieraile sivustolla:

Vieraile sivustolla:

www.lapkaara.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivuston visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Tekninen toteutus

  Sivuston tekninen toteutus kokonaisuudessaan. Käytettyjä teknologoita mm. WordPress, HTML5, CSS3, jQuery.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Järjestelmä räätälöitiin mahdollisimman helpoksi käyttää juuri kyeistä sivustoa varten. Kaikki sivuston sisältö kuvineen on helposti asiakkaan päivitettävissä ja laanennettavissa.

 • Chat-toiminto

  Sivustolle otettiin käyttöön sekä Online- että Offline -tilassa toimiva Chat-toiminto, jonka avulla yhteydenpito sivustolla vierailijan ja autokorjaamon henkilökunnan välillä on helppoa.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Hakukoneystävällinen toteutus

  Sivusto on suunniteltu näkymään ja löytymään tehokkaasti hakukoneissa.

 • Ajankohta

  Projekti valmistui marraskuussa 2016.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.