Autoasi-korjaamoketjuun kuuluvalle LAPkaaralle toteutettiin omistajanvaihdoksen myötä täysin uusittu WordPress-pohjainen verkkosivusto. Lue lisää!

Autoasi-korjaamo LAPKAARA

Autoasi-korjaamo LAPkaara

LAPKAARA on vuonna 1998 toimintansa aloittanut, Oulun Jäälissä toimiva nykyaikainen ja ammattitaitoinen autokorjaamo.  LAPKAARA kuuluu tunnettuun, valtakunnalliseen Autoasi-korjaamoketjuun. Lokakuussa 2016 tapahtuneen omistajanvaihdoksen myötä yrityksen ilmettä ja verkkosivuja haluttiin uudistaa ja nykyaikaistaa.

Tavoitteina oli selkeä, konstailematon visuaalinen ulkoasu ja nykyaikainen One Page -tyyppinen sivurakenne. Sivujen päivittäminen haluttiin saada mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Delanet suunnitteli ja toteutti LAPKAARAlle täysin uuden responsiivisen verkkosivuston, joka toimii sulavasti kaikilla laitteilla. Sivut käyttävät räätälöityä WordPress-julkaisujärjestelmää, jonka avulla asiakas voi päivittää sivuja kaikilta osin itse helposti ja vaivattomasti.

Erikoisuutena sivustolle otettiin käyttöön Chat-toiminto, jonka avulla LAPKAARAn asiakaspalvelu on sivuston vierailijoiden helposti tavoitettavissa. Asiakaspalvelun ollessa paikalla (Online-tila) keskustelu on reaaliaikaista. Offline-tilassa palvelu toimii tavallisena sähköpostia käyttävänä yhteydenottolomakkeena.

Vieraile sivustolla:

Vieraile sivustolla:

www.lapkaara.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivuston visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Tekninen toteutus

  Sivuston tekninen toteutus kokonaisuudessaan. Käytettyjä teknologoita mm. WordPress, HTML5, CSS3, jQuery.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Järjestelmä räätälöitiin mahdollisimman helpoksi käyttää juuri kyeistä sivustoa varten. Kaikki sivuston sisältö kuvineen on helposti asiakkaan päivitettävissä ja laanennettavissa.

 • Chat-toiminto

  Sivustolle otettiin käyttöön sekä Online- että Offline -tilassa toimiva Chat-toiminto, jonka avulla yhteydenpito sivustolla vierailijan ja autokorjaamon henkilökunnan välillä on helppoa.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Hakukoneystävällinen toteutus

  Sivusto on suunniteltu näkymään ja löytymään tehokkaasti hakukoneissa.

 • Ajankohta

  Projekti valmistui marraskuussa 2016.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot ylläpitopalveluineen.