Delanet uudisti Asianajotoimisto Miettinen & Palosaari Oy:n verkkosivut uuden yritysilmeen mukaiseksi. Lue lisää!

Asianajotoimisto Miettinen & Palosaari Oy

Asianajotoimisto Miettinen & Palosaari Oy

Asianajotoimisto Miettinen & Palosaari Oy tarjoaa laadukasta palvelua yksityishenkilöiden ja pienyritysten oikeudellisissa toimeksiannoissa. Yritys toimii Oulusta ja Siikalatvalta käsin, toiminta-alueena koko maa.

Yritysilmettä haluttiin uudistaa ja koventaa. Uusille verkkosivuille haluttiin saada pelkistettyä, ammattimaista ja aiempaa kovempaa ilmettä. Värimaailmaksi haluttiin mustavalko-harmaa sekä ripaus kirkkaampaa tehosteväriä. Tärkeänä tavoitteena oli profiloida yrityksen avainhenkilöitä Outi Miettistä sekä Meeri Palosaarta esiin henkilöinä, joten henkilökuvat haluttiin tuoda näkyvään rooliin sivustolla.

Delanet suunnitteli ja toteutti nykyaikaisen, responsiivisen verkkosivuston, joka skaalautuu kaikille mobiililaitteille.

Keväällä 2016 sivujen hakukonenäkyvyyttä luonnollisten tulosten joukossa tehostettiin entisestään erillisten hakukoneoptimointitoimenpiteiden ansiosta.

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivuston visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Yrityksen logosta ja valokuvista vastasi 3. osapuoli.

 • Tekninen toteutus

  Delanet vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta. Nykyaikaisen sivuston tekniikkana on HTML5 ja CSS3.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Hakukoneoptimointi

  Delanet toteutti erillisenä projektina hakukoneoptimoinnin sivuille nostaen sivujen näkyvyyttä Googlessa merkittävästi.

 • Ajankohta

  Projekti valmistui joulukuussa 2014.
  Hakukoneoptimointi sivuille tehtiin maaliskuussa 2016.