Naples Shell

Naples Shell

Naples Shell on Naplesin alueella Floridassa toimiva, luksusloma-asuntoja vuokraava ja ylläpitävä yhtiö. Toiminta on laajentunut nopeasti, ja vuokrattavia kohteita on nyt kahdeksan kappaletta.

Verkkosivusto itsessään oli jo muutaman vuoden ikäinen, ja se keskittyi vain yhteen talokohteeseen. Kesällä 2015 sivusto rakennettiin kokonaan uudelleen WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Samalla sivustolle lisättiin mahdollisuus hallita useampaa eri kohdetta omina alisivustoinaan, ja sivusto päivitettiin responsiiviseksi.

Delanet vastasi projektin teknisestä toteutuksesta. Sivusto on erittäin monipuolisesti asiakkaan itse päivitettävissä tarkoitukseen räätälöidyllä WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Vieraile sivustolla:

www.naplesshell.com

Jaa tämä sivu:

 • Tekninen toteutus

  Sivuston tekninen toteutus kokonaisuudessaan. Käytettyjä teknologoita mm. WordPress, HTML5, CSS3, jQuery.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivustolle otetttiin käyttöön WordPress-julkaisujärjestelmä. Järjestelmä räätälöitiin mahdollisimman helpoksi käyttää juuri kyeistä sivustoa varten. Kaikki sivuston sisältö kuvineen on helposti asiakkaan päivitettävissä.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Ajankohta

  Projekti valmistui syyskuussa 2015.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.