Referenssi

Hinaus-Hartikainen

Täyden palvelun talo kaikille tienkäyttäjille Oulussa ja Pohjois-Suomessa.

Lue lisää
Case-esimerkki: Hinaus-Hartikainen

Hartikainen Yhtiöt Oy, joka tunnetaan paremmin nimellä Hinaus-Hartikainen, on täyden palvelun talo. Yritys tarjoaa kaikille tienkäyttäjille apua liikenteessä ja monipuolisia hinaus-, tie- ja liikenteen­ohjaus­palveluita vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön pääasemapaikka on Oulussa, jonka lisäksi toimipisteet löytyvät Kemistä, Torniosta ja Rovaniemeltä. Nykyisin Hinaus-Hartikaisen toiminta-alue yltää aina pohjoisimpaan Lappiin asti.

Projektikuvaus

Lähtökohta oli, että yrityksellä oli entuudestaan käytössä useampia rinnakkaisia sivustoja ja verkkotunnuksia, jotka sisälsivät päällekkäistä ja osin ristiriitaista ja vanhentunutta tietoa. Käyttäjien kannalta sekavaa ja hämmentävää tilannetta haluttiin selkiyttää, joten vanhat sivustot päätettiin korvata yhdellä kokonaan uusitulla kotisivulla, yhden pääverkkotunnuksen alla: Hinaushartikainen.fi.

Uuden sivuston tärkeimpinä tavoitteina ovat löydettävyys ja helppokäyttöisyys. Akuuttia hinaus- tai tiepalvelua tarvitseva asiakas haluaa tavoittaa avun tarjoajan mahdollisimman nopeasti, jolloin sekä löydettävyys hakukoneissa että tärkeimmän tiedon löytyminen (puhelinnumero) sivustolta on oltava mahdollisimman helppoa ja mutkatonta. Uusi sivusto suunniteltiinkin mahdollisimman helpoksi käyttää erityisesti mobiilikäyttäjiä ajatellen: nopea Googletus ja soitto yhdellä painalluksella – numero löytyy miltä tahansa sivulta muutamassa sekunnissa.

Sivuston on hakukoneoptimointiin on panostettu erityisen paljon niin sisällön kuin teknisen toteutuksenkin puolesta, ja hakukonenäkyvyyttä tullaan seuraamaan ja kehittämään tulevaisuussa aktiivisesti. Joulukuun 2018 alussa käynnistyi myös Google Ads -hakukonemainonta Delanetin toimesta. Tavoitteena on nostaa Hinaus-Hartikainen/Hartikainen Yhtiöt Oy toimialansa ja -alueensa ykköseksi hakukonenäkyvyyden suhteen kovan kilpailun keskellä.

Sivusto on rakennettu täysin asiakkaan tarpeita varten räätälöidyn WordPress-julkaisujärjestelmän päälle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Lisää referenssejä