Verkkosivustot Referenssi Hinaus-Hartikainen | Delanet

Hinaus-Hartikainen

Hinaus-Hartikainen

Hartikainen Yhtiöt Oy, joka tunnetaan paremmin nimellä Hinaus-Hartikainen, on täyden palvelun talo. Yritys tarjoaa kaikille tienkäyttäjille apua liikenteessä ja monipuolisia hinaus-, tie- ja liikenteen­ohjaus­palveluita vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön pääasemapaikka on Oulussa, jonka lisäksi toimipisteet löytyvät Kemistä, Torniosta ja Rovaniemeltä. Nykyisin Hinaus-Hartikaisen toiminta-alue yltää aina pohjoisimpaan Lappiin asti.

Lähtökohta oli, että yrityksellä oli entuudestaan käytössä useampia rinnakkaisia sivustoja ja verkkotunnuksia, jotka sisälsivät päällekkäistä ja osin ristiriitaista ja vanhentunutta tietoa. Käyttäjien kannalta sekavaa ja hämmentävää tilannetta haluttiin selkiyttää, joten vanhat sivustot päätettiin korvata yhdellä kokonaan uusitulla verkkosivustolla, yhden pääverkkotunnuksen alla: Hinaushartikainen.fi.

Uuden sivuston tärkeimpinä tavoitteina ovat löydettävyys ja helppokäyttöisyys. Akuuttia hinaus- tai tiepalvelua tarvitseva asiakas haluaa tavoittaa avun tarjoajan mahdollisimman nopeasti, jolloin sekä löydettävyys hakukoneissa että tärkeimmän tiedon löytyminen (puhelinnumero) sivustolta on oltava mahdollisimman helppoa ja mutkatonta. Uusi sivusto suunniteltiinkin mahdollisimman helpoksi käyttää erityisesti mobiilikäyttäjiä ajatellen: nopea Googletus ja soitto yhdellä painalluksella – numero löytyy miltä tahansa sivulta muutamassa sekunnissa.

Sivuston on hakukoneoptimointiin on panostettu erityisen paljon niin sisällön kuin teknisen toteutuksenkin puolesta, ja hakukonenäkyvyyttä tullaan seuraamaan ja kehittämään tulevaisuussa aktiivisesti. Joulukuun 2018 alussa käynnistyi myös Google Ads -hakukonemainonta Delanetin toimesta. Tavoitteena on nostaa Hinaus-Hartikainen/Hartikainen Yhtiöt Oy toimialansa ja -alueensa ykköseksi hakukonenäkyvyyden suhteen kovan kilpailun keskellä.

Sivusto on rakennettu täysin asiakkaan tarpeita varten räätälöidyn WordPress-julkaisujärjestelmän päälle.

Vieraile sivustolla:

www.hinaushartikainen.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivuston visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Tekninen toteutus

  Sivuston tekninen toteutus kokonaisuudessaan.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivusto rakennettiin räätälöidyn WordPress-julkaisujärjestelmän päälle.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille.

 • Hakukoneoptimointi

  Sivuston hakukoneoptimointiin on panostettu erityisen paljon niin sisällön kuin teknisen toteutuksenkin puolesta. Tekstisuunnittelusta/­sisällöntuotannosta vastasi Tekstitoimisto NorthPoint

 • Hakukonemainonta

  Delanet toteuttaa Hinaus-Hartikaiselle Google Ads-hakukonemainontaa kokonaisvaltaisesti

 • Ajankohta

  Sivusto julkaistiin lokakussa 2018.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.