Referenssi

Kailatec Oy verkkosivusto ja verkkokauppa

Oululainen perheyritys, joka toimii teollisuuden kunnossapidon vähittäis-, tukku-, ja maahantuontiliikkeenä.

Lue lisää
Case-esimerkki: Kailatec Oy kotisivut

Kailatec Oy logo

Kailatec Oy on kunnossapidon tavaratalo, jonka kivijalkamyymälä sijaitsee Oulussa. Yritys toimii teollisuuden kunnossapidon vähittäis-, tukku-, ja maahantuontiliikkeenä. Tuotevalikoima on suomen laajimpiin kuuluva. Kailatec Oy on vuonna 1985 perustettu perheyritys, jossa tällä hetkellä työskentelee 10 vakituista myyjää.

Kailatec Oy verkkosivut

Kailatec on Delanetin pitkäaikaisimpia asiakkaita. Myös yrityksen aiemmat, vuonna 2007 avattu sivusto oli Delanetin toteuttamat. Pitkään palvellut sivusto jäi eläkkeelle syksyllä 2017, kun sivut päätettiin tuoda kerralla nykypäivään.

Uusi sivusto toteutettiin kokonaan puhtaalta pöydältä. Se on luonnollisestikin responsiivinen, ja toimii WordPress-julkaisujärjestelmän päällä. Sivuston päivittäminen itse on helppoa. Lähtökohtana oli toteuttaa selkeä sivusto, yrityksen itsensä näköinen sivusto, jossa erityisesti yhteystiedot löytyvät vaivattomasti.

Kailatec Oy
Verkkokauppa

Case-esimerkki: Kailatec Oy verkkokauppa

Kailatec Oy verkkokauppa logo

Kailatec Oy:n aiempi verkkokauppa (2006-2019) oli kokonaisuudessaan Delanetin toteuttama. Yli vuosikymmenen ajan palvelleen verkkokaupan tekniikka ja laajennettavuus saavutti kuitenkin rajansa, jolloin syntyi päätös lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaisuudessaan uutta verkkokauppaa.

Kailatec Oy verkkokauppa

Uusi verkkokauppa päätettiin rakentaa WordPress-järjestelmän päälle. Tämä ratkaisu alustana mahdollistaa helpon laajennettavuuden, aktiivisen yhteisöllisen kehitystyön, laadukkaita lisäosia, hallintanäkymän rakennuspalikoita ym. kehitystyötä helpottavia ratkaisuja, jolloin pyörää ei tarvinnut keksiä aivan kokonaan uudelleen. Kuitenkin: kaikki varsinaiset verkkokauppatoiminnallisuudet on koodattu itse. Kailatec-Verkkokauppa on toteutukseltaan täysin räätälityönä Kailatec Oy:n tarpeisiin rakennettu. Valmiita WordPress-verkkokauppa-alustoja kuten WooCommerce ei siis ole käytetty eikä niihin ole tyydytty.

Uusi Verkkokauppa on suunniteltu selkeys ja helppokäyttöisyys edellä. Tuotevalikoimaa tullaan jatkossa kasvattamaan runsaasti, joten suunnittelussa on otettu huomioon skaalautuvuus ja ylläpidettävyyden helppous. Verkkokaupan kehitystyö ei suinkaan pysähdy tähän, vaan sitä tullaan kehittämään ja laajentamaan pitkälle tulevaisuuteen tiiviissä yhteistyössä Kailatec Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Lisää referenssejä