Nettisivujen tekijä Oulu

Tietoa Delanetista

Delanet - Ilkka Vauhkonen
Laadukkaita verkkosivuja yli 15 vuoden kokemuksella.

Delanet on vuonna 2005 perustettu oululainen, asiakkaitaan valtakunnallisesti palveleva yhden miehen yritys. Yrityksen toiminnasta vastaa web-suunnittelija ja yrittäjä Ilkka Vauhkonen, joka on työskennellyt erilaisten verkkopalveluiden suunnittelu- ja kehittämistehtävissä päätoimisesti 15 vuoden ajan. Kokemusta verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta Ilkalla on 18 vuoden ajalta.

Pääasiallisena asiakaskuntana ovat PK-yritykset jotka tahtovat uudistaa verkkosivujaan, tai joilta sivut puuttuvat vielä kokonaan. Delanetin tapa toimia projektin läpiviennissä on simppeliä, ripeää ja mutkatonta. Asioista puhutaan selkokielellä ja vältellään ICT-alalle tyypillistä termien viljelyä.

Toisinaan asiakkaalla ei ole etukäteen kovin selkeää visiota siitä, millainen uuden sivuston pitäisi olla tai miten jokin yksittäinen toiminnallisuus kannattaa toteuttaa. Delanet auttaa löytämään oikeat ratkaisut ja tukee asiakasta läpi koko kehitysprosessin.

Katso referenssejä

Vahvuuksia:

 • 01
  Tinkimätön laatu
  Jokainen projekti toteutetaan ammattitaidolla, pienimmätkin yksityiskohdat loppuun asti mietittynä.
 • 02
  Nopeus ja joustavuus
  Delanet on saanut paljon kiitosta projektien sujuvasta läpiviennistä ja nopeasta reagoinnistaan. Kokeile itse!
 • 03
  Kilpailukykyiset hinnat
  Laadukkaidenkaan verkkosivustojen ei tarvitse maksaa maltaita, kun takana ei ole raskasta organisaatiota. Pyydä tarjous, voit yllättyä!
WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa ja ylläpitää laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot - myös yhteistyökumppaninanne!