Delanet case-esimerkki Suomi-Tikas Oy

Suomi-Tikas Oy

Suomi-Tikas Oy

Suomi-Tikas Oy on vuonna 1979 perustettu metallialan perheyritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Sipoossa ja Tuusulassa. Yritys valmistaa sekä maahantuo laadukkaita tikkaita ja rakennuspukkeja ammattikäyttöön.
Tuotannossa ja tuotekehittelyssä panostetaan erityisesti turvallisuuteen. Yritys harjoittaa tiivistä yhteistyötä työsuojelupiirien ja Euroopan muiden tikasvalmistajien kanssa.

Vanhat verkkosivut eivät vastanneet nykyaikaisia tarpeita, joten koko sivusto tuotekuvineen päätettiin uudistaa kokonaisuudessan. Tavoitteena oli saada mahdollisimman selkeä ja konstailematon, mutta tyylikäs sivusto, jossa käyttäjän on helppo tutustua laajaan tuotevalikoimaan.

Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmälle. Sivujen muokkaaminen ja laajentaminen on tehty asiakkaalle helpoksi ja yksinkertaiseksi. Sivustolle on tehty laaja, kävijäanalyysiin perustuva hakukoneoptimointi syksyllä 2017.

Vieraile sivustolla:

Vieraile sivustolla:

www.suomi-tikas.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivuston visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Tekninen toteutus

  Sivuston tekninen toteutus kokonaisuudessaan. Käytettyjä teknologoita mm. WordPress, HTML5, CSS3, jQuery.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Järjestelmä räätälöitiin mahdollisimman helpoksi käyttää juuri kyeistä sivustoa varten. Kaikki sivuston sisältö kuvineen on helposti asiakkaan päivitettävissä ja laanennettavissa.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Hakukoneoptimoitu

  Sivustolle on tehty laaja, kävijäanalyysiin perustuva hakukoneoptimointi, jota jatketaan ja kehitetään pitkäjänteisesti

 • Ajankohta

  Projekti valmistui syyskuussa 2016.

  Lokakuussa 2017 sivustoa jatkokehitettiin laajan Facelift-päivityksen sekä web-analyysiin perustuvan hakukoneoptimoinnin myötä. Hakukoneoptimointia on jatkettu edelleen alkuvuonna 2018, ja sen tuloksellisuutta seurataan aktiivisesti.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.