Delanet case-esimerkki Suomi-Tikas Oy

Suomi-Tikas Oy Verkkokauppa ja nettisivut

Suomi-Tikas Oy

Suomi-Tikas Oy on vuonna 1979 perustettu metallialan suomalainen perheyritys, joka toimii nykyään kolmannessa sukupolvessa. Yritys valmistaa alumiinista ammattitikkaat, työpukit ja erilaiset huolto- ja nousuportaat.

Delanetilla on Suomi-Tikkaan kanssa jo entuudestaan pitkäaikaista yhteistyötä v. 2016 alkaen. Tällöin julkaistiin verkkosivusto, jonka hakukoneoptimointiin kiinnitettiin erityistä huomiota, ja hakukoneoptimointia jatkokehitettiin seuraavina vuosina. Sivusto sijoittuikin luonnollisten hakutulosten joukossa erinomaisesti laajamittaisesti lukuisilla eri avainsanoilla mitattuna.

Syksyllä 2019 nousi esiin tarve laajentaa verkkokauppa-alueelle. Vaihtoehtoja oli useampia, mutta tärkeänä kriteerinä oli ylläpitää jo saavutettu asema hakukoneoptimoinnin saralla. Sivustosta haluttiin paitsi entistä visuaalisempi, mutta myös höystettynä täysiverisillä verkkokauppaominaisuuksilla – laajamittaisen, jo tehdyn hakukoneoptimoinnin etuja unohtamatta. Näihin haasteisiin tartuttiin hyödyntämällä Delanetin aiemmin Kailatec Oy:lle kehittämää Verkkokauppa-alustaa.

Nettisivut/verkkokauppa päätettiin rakentaa WordPress-järjestelmän päälle. Tämä ratkaisu alustana mahdollistaa helpon laajennettavuuden, aktiivisen yhteisöllisen kehitystyön, laadukkaita lisäosia, hallintanäkymän rakennuspalikoita ym. kehitystyötä helpottavia ratkaisuja, jolloin pyörää ei tarvinnut keksiä aivan kokonaan uudelleen. Kuitenkin: kaikki varsinaiset verkkokauppatoiminnallisuudet on koodattu itse. Suomi-Tikkaan sivusto/verkkokauppa on täysin räätälityönä yrityksen tarpeisiin rakennettu. Valmiita WordPress-verkkokauppa-alustoja kuten WooCommerce ei siis ole käytetty eikä niihin ole tyydytty. Sivuston kehitystyö jatkuu tiiviissä yhteistyössä Suomi-Tikkaan kanssa.

 

Vieraile sivustolla:

www.suomi-tikas.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi Verkkokaupan visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Tekninen toteutus

  Tekninen toteutus kokonaisuudessaan, täysin räätälöidyin verkkokauppatoiminnallisuuksin (ei valmiita verkkokauppa-alustoja)

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Verkkokauppa rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, mutta varsinainen verkkokauppateema on täysin omaa käsialaa.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille.

 • Google Ads -hakusanamainonta

  Alkukesästä 2020 lähtien Delanet on toteuttanut Suomi-Tikkaan jatkuvaa Google Ads -hakusanamainontaa.

 • Hakukoneoptimointi

  Verkkokaupan hakukoneoptimointiin on panostettu, ja se on rakennettu mahdollisimman automatisoiduksi esimerkiksi tuotesivujen osalta.

 • Ajankohta

  Uudistettu Sivusto/Verkkokauppa julkaistiin lokakuussa 2019.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.