Referenssi

Suomi-Tikas Oy

Kotimainen metallialan perheyritys, joka valmistaa alumiinista
ammattitikkaita. työpukkeja, ja portaita teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin.

Lue lisää
Case-esimerkki: Suomi-Tikas Oy

Suomi-Tikas logo

Suomi-Tikas Oy on vuonna 1979 perustettu metallialan suomalainen perheyritys, joka toimii nykyään kolmannessa sukupolvessa. Yritys valmistaa alumiinista ammattitikkaat, työpukit ja erilaiset huolto- ja nousuportaat.

Projektikuvaus

Delanetilla on Suomi-Tikkaan kanssa jo entuudestaan pitkäaikaista yhteistyötä v. 2016 alkaen. Tällöin julkaistiin kotisivu, jonka hakukoneoptimointiin kiinnitettiin erityistä huomiota, ja hakukoneoptimointia jatkokehitettiin seuraavina vuosina. Sivusto sijoittuikin luonnollisten hakutulosten joukossa erinomaisesti laajamittaisesti lukuisilla eri avainsanoilla mitattuna.

Syksyllä 2019 nousi esiin tarve laajentaa verkkokauppa-alueelle. Vaihtoehtoja oli useampia, mutta tärkeänä kriteerinä oli ylläpitää jo saavutettu asema hakukoneoptimoinnin saralla. Sivustosta haluttiin paitsi entistä visuaalisempi, mutta myös höystettynä täysiverisillä verkkokauppaominaisuuksilla – laajamittaisen, jo tehdyn hakukoneoptimoinnin etuja unohtamatta. Näihin haasteisiin tartuttiin hyödyntämällä Delanetin aiemmin Kailatec Oy:lle kehittämää Verkkokauppa-alustaa.

Sivustoon sulautettu verkkokauppa päätettiin rakentaa WordPress-järjestelmän päälle. Tämä ratkaisu alustana mahdollistaa helpon laajennettavuuden, aktiivisen yhteisöllisen kehitystyön, laadukkaita lisäosia, hallintanäkymän rakennuspalikoita ym. kehitystyötä helpottavia ratkaisuja, jolloin pyörää ei tarvinnut keksiä aivan kokonaan uudelleen. Kuitenkin: kaikki varsinaiset verkkokauppatoiminnallisuudet on alusta asti koodattu itse ja räätälöity yrityksen tarpeisiin. Sivuston/verkkokaupan kehitystyö jatkuu tiiviissä yhteistyössä Suomi-Tikkaan kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Lisää referenssejä