Myyvät verkkosivut
yrityksellesi

Delanet toteuttaa räätälöidyt WordPress-verkkosivut vankalla kokemuksella.

Verkkosivusto on edelleen tärkeä myynnin työkalu

Nettisivut, verkkosivut, kotisivut. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta yhtä kaikki, näiden merkitystä ei voi korostaa liikaa PK-yritysten myyntityökaluna.

Vaikka erilaisten markkinointi- ja operointikanavien määrä on nykypäivänä kasvanut mm. sosiaalisen median myötä, tapahtuu varsinainen asiakasliidin muodostuminen yleensä nimenomaan verkkosivuilla.

Verkkosivut yrityksille
Sosiaalinen media

”Me emme tarvitse verkkosivuja, meillä on jo Facebook-sivut”

Väärin. Facebook on toki oivallinen markkinointikanava ja sen kautta on mahdollista saada myös suoria yhteydenottoja, mutta tämä on silti vain osa kokonaisuutta. Käyttäjät etsivät yrityksiä, tuotteita, ja palveluja hakukoneilla, ja pelkän Facebook-sivun löytyminen hakutuloksissa ei herätä luottamusta.

”Perinteisen” verkkosivuston olemassaolo omalla verkkotunnuksella on yrityksen brändin ja uskottavuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi se antaa potkua hakukonenäkyvyydelle, ja mahdollistaa yrityksen ja sen tuotteiden/palvelujen esittelyn huomattavasti pelkkä Facebook-sivua monipuolisemmin ja erottuvammin.

Verkkosivuston tehtävä on myydä
ei toimia käyntikorttina.

Tyypillisesti 2000-luvun alkupuolella, mutta vielä osittain tänäkin päivänä yritykset saattavat suhtautua verkkosivuihin ns. sähköisenä käyntikorttina. Kävijä joka saapuu sivustolle vain poistuakseen sieltä, on hukattu mahdollisuus.

Pelkän yrityshistoriikin ja yhteystietojen sijaan nykyaikainen verkkosivusto on selkeä, tyylikäs, nopea, ja johdattelee kävijäänsä kohti toivottua toimintaa. Kilpailu verkossa on äärimmäisen kovaa lähes joka alalla, ja kävijä tulisi saada vakuutettua ja kiinnostumaan muutamassa sekunnissa.

Oleellinen mittari onkin siinä, kuinka suuri osa kävijöistä konvertoituu liidiksi, eli kansankielellä tekee sen toimenpiteen, jonka hänen toivotaan tekevän: tilaa tuotteen tai palvelun, jättää yhteystietonsa, soittaa, lähettää sähköpostia, tilaa uutiskirjeen jne.

Positiivinen ensivaikutelma ratkaisee

Raketti
 

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, ja kotisivujen ollessa kyseessä puhutaan tässä ajallisesti useimmiten muutamista sekunneista. Hitaasti latautuva sivu, vanhentunut tai hankalasti löydettävissä oleva tieto, ja sekava visuaalinen ulkoasu ovat sellaisia tekijöitä, jotka ovat omiaan ajamaan kävijän, eli potentiaalisen asiakkaasi pois sivustolta saman tien.

Kynnys sivustolta poistumiselle on hyvin matalalla, joten on erityisen tärkeää, että sivuilta haluttu tieto löytyy heti, ja että kävijää ohjataan ja kannustaan eteenpäin sivustolla kohti tavoiteltua toimintaa. Laadukkaissa, ammattilaisen suunnittelemissa kotisivu­toteutuksissa nämä asiat on otettu monella tapaa huomioon.

Räätälöidyt WordPress-sivustot

Delanet toteuttaa kotisivut WordPress-alustalle. Syitä tähän on monia. WordPress on maailman ylivoimaisesti suosituin julkaisualusta. W3Techs –tutkimuslaitoksen tilastojen* mukaan WordPressin markkinaosuus maailmanlaajuisesti on jo yli 43% kaikista kotisivuista. Julkaisujärjestelmää käyttävien sivustojen välillä markkinaosuus on peräti 63% (syyskuu 2023) (lähde). WordPressiä käyttävät paitsi bloggaajat ja pienyritykset, myös monet tunnetut kansainväliset brändit.

 

WordPress-Huolenpitopalvelu
– älä jätä sivustoasi tuuliajolle

Jätä järjestelmän päivittäminen, varmuuskopiointi, ja muu tekninen ylläpito Delanetin huoleksi! Delanet tarjoaa helppoa ja edullista avaimet käteen -tyyppistä huolenpitopalvelua WordPress-sivustoille.

Miksi WordPress?

Aidosti helppokäyttöinen

WordPress on suunniteltu tavallisen ihmisen käytettäväksi. Suomenkielinen, looginen käyttöliittymä auttaa keskittymään oleelliseen: sisällön tuottamiseen. Käyttäjältä ei vaadita teknistä tietämystä kotisivujen toiminnasta.

Ilmainen, avoin, ja sitoutumaton

WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin, ja sitä kehitetään ja päivitetään jatkuvasti kymmenien tuhansien ammattilaisten muodostaman yhteisön voimin. Mikäli sivustolle tulevaisuudessa tehdään suurempia muutostöitä, asiakas ei joudu sitoutumaan käyttämään tiettyä toimittajaa.

Mukautuu tarpeisiisi

WordPressin toimintoja voi laajentaa tarpeen mukaan erittäin monipuolisesti, ja se soveltuu hyvinkin erilaisten ja -laajuisten verkkopalvelujen alustaksi. Erilaisia sisältötyyppejä voidaan luoda jokaista käyttötarkoitusta varten ja räätälöidä käyttöön juuri ne toiminnot, joita tarvitset.

Miksi valita Delanet
WordPress-toteuttajaksi?

Delanet logo

WordPress ei vielä itsessään ole synonyymi laadukkaalle sivustolle. Laadukas ja tietoturvallinen WordPress-toteutus vaatii tekijältä runsaasti tietotaitoa järjestelmästä. Suomessa toimii muutamia kymmeniä yksinomaan WordPressiin erikoistuneita tekijöitä. Toteutusten laatu ja hintahaitari on laaja.

Monet WordPress-tekijöistä käyttävät valmiita teemoja ja runsaasti lisäosia toteuttaessaan sivustoja, kuitenkaan tietämättä sen syvällisemmin mitä konepellin alla tapahtuu ja miten toimia, jos sivusto lakkaakin toimimasta esim. WordPress-järjestelmän päivityksen yhteydessä. Toteutukset ovat monesti viimeistelemättömiä ja hallintapaneelit sekavia käyttää. Sudenkuoppia on monia.

Delanet toteuttaa WordPress-sivustot ammattitaidolla ja intohimolla. Valmiita teemoja ei käytetä, ja lisäosiakin erittäin harkitusti. Delanetin toteuttamien WordPress-asennusten tietoturva on huomioitu tarkoin, ja sitä parannettu oletusasennukseen verrattuna useilla erilaisilla toimenpiteillä.

Toinen merkittävä asia on viimeistely. Tämä näkyy paitsi sivuston julkisella puolella, kuin myös WordPress-hallintapaneelissa. Tämä puoli tuntuu monilta kilpailijoilta unohtuvan lähes kokonaan. Delanet rakentaa WordPressin hallintapaneelin aina käyttäjän (eli asiakkaan) näkökulmasta – helpoksi ja mukavaksi käyttää. Hallinnan käyttöliittymä räätälöidään jokaiselle sivustolle erikseen. Kullekin päivitettävälle asialle on oma, käyttötarkoituksen mukaan valikoitu kenttänsä.

Referenssejä

Delanet on ollut toteuttamassa satoja verkkosivuprojekteja. Tässä niistä muutamia.

Ripeä ja luotettava webhotelli on tärkeä osa kokonaisuutta!

Laadukkaastakaan sivustosta ei ole hyötyä, jos se on asennettu hidastelevaan tai pätkivään webhotelliin.

Delanet suosittelee kotimaista Zoneria yrityksesi hosting-/webhotellikumppaniksi perustuen yli 10 vuoden kokemukseen.

Lue lisää:

Zoner logo

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: