Pedler Ky

Pedler Ky

Joensuussa toimiva, vuonna 1999 perustettu Pedler Ky tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita liikelahjoja henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden muistamiseen. Yrityksen aiempi verkkosivusto (2014) oli myös Delanetin toteuttama. Toiminnan laajennuttua kesällä 2017 tuli sopiva hetki päivittää sivut nykyaikaan niin ulkoasun kuin tekniikankin osalta. 

Päivitysprojektin tavoitteena oli rakentaa verkkosivusto, joka olisi helppo käyttää, ylläpitää, ja laajentaa. Myös hakukonenäkyvyteen kiinnitettiin huomiota. Uusi sivusto suunniteltiin ja toteutettiin kokonaan uudestaan. Julkaisujärjestelmäksi tuli luonnollisesti WordPress.

Vahvasti tuotekeskeinen sivusto skaalautuu suurillekin tuoteartikkelimäärille, ja tuotehallinta on myös sivujen ylläpidon kannalta helppoa.

 

Vieraile sivustolla:

www.pedler.fi

Jaa tämä sivu:

Vastuualueet ja käytetyt ratkaisut:

 • Visuaalinen suunnittelu

  Delanet vastasi sivuston visuaalisen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Tekninen toteutus

  Sivuston tekninen toteutus kokonaisuudessaan. Käytettyjä teknologoita mm. WordPress, HTML5, CSS3, jQuery.

 • WordPress-julkaisujärjestelmä

  Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Järjestelmä räätälöitiin mahdollisimman helpoksi käyttää juuri kyeistä sivustoa varten.

 • Responsiivinen design

  Sivusto mukautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja erikokoisille näytöille. Erilliselle mobiilisivustolle ei tällöin ole tarvetta.

 • Hakukoneystävällinen toteutus

  Sivusto on suunniteltu näkymään ja löytymään tehokkaasti hakukoneissa.

 • Ajankohta

  Projekti valmistui kesäkuussa 2017.

  Facelift 2020

  Maaliskuussa 2020 sivustolle tehtiin kattava visuaalinen facelift, jossa sivuston mm. värimaailma ja logo uudistettiin. Samalla sivustolle tehtiin myös käyttökokemusta parantavia muutoksia. Logosuunnittelusta vastasi Mainostoimisto Adelen.

WordPress

Etsitkö WordPress-toteuttajaa?

Delanet toteuttaa laadukkaat WordPress-pohjaiset sivustot huolenpitopalveluineen.